21 iulie 2010

Lumea Telefoanelor: Nu vorbi in numele nostru, Steve Jobs

http://img806.imageshack.us/img806/1720/t1larghandsetworldgi.jpg
Aceasta poate fi adevărat că nici telefon mobil nu este perfect, dar lumea telefonul nu este de a lua prea rugam sa afirmaţie publică Apple Steve Jobs, CEO ", care suferă de alte smartphone-uri antenă şi aceeaşi probleme de semnal care au fost raportate pe scară largă în ceea ce priveşte iPhone 4.

Şi, în ceea ce sa transformat într-o lupta urata de back-şi-înainte noroi de PR, Apple este tragere înapoi prin rezultatele sale interne semnal de test publice să insiste că nu a tras doar defectele adversarilor din subţire de aer.

Cheng Hui-Meng, chief financial officer la HTC, a declarat pentru Wall Street Journal, luni, că "problemele recepţie sunt cu siguranţă nu de comune printre smartphone-uri", şi un reprezentant de la Samsung a declarat că "nu a primit feedback-ul clientului semnificative cu privire la orice semnal problemă de reducere pentru Omnia 2, "unul dintre telefoanele pe care Apple izolat ca suferind de probleme de recepţie similare, dacă a avut loc într-un mod care blocheaza antena.

Cele doua companii Asia bazate nu sunt deloc singurii pentru a ieşi leagana împotriva comentariile locuri de muncă "faptul că" fiecare telefon are puncte slabe "la conferinta de presa care a abordat rapoartele de recepţie săraci.


(Rapoartele au culminat mai devreme ca saptamana in Consumer Reports declarând că nu recomanda cumpararea de iPhone 4.)

Locuri de muncă în acelaşi timp a anunţat că liberă "barei de protecţie" de cazuri pentru a atenua problema ar fi oferite toate iPhone patru cumpărători până la 30 septembrie.

"Nokia a investit mii de ore de om în studiul comportamentului uman, inclusiv modul în care oamenii să deţină telefoanele pentru apeluri, muzica, navigarea pe web şi aşa mai departe", un comunicat din partea producătorului finlandez telefon citit. "Aşa cum v-aţi aştepta de la o companie axată pe conectarea oamenilor, am prioritate antena de performanţă peste design fizic, dacă acestea sunt vreodată în conflict."

Comentariile cel mai puternic poate să provină de la producătorul BlackBerry Research In Motion (RIM), al cărui co-CEO Mike Lazaridis şi Jim Balsillie a numit-o un caz pur si simplu de ţap ispăşitor.

"Încercare de Apple pentru a atrage RIM în dezastrul de auto-a făcut lui Apple este inacceptabilă", o declaraţie vineri de la co-CEO citit. "Creanţe Apple cu privire la produsele RIM par a fi încercări deliberate de a denatura înţelegerea de către public a unei probleme de design antenă şi să abată atenţia de la situaţia dificilă Apple."

Cu peste 3 milioane de terminale vândute în mai puţin de o lună, Apple a declarat la lansarea iPhone 4 debutul produs cele mai de succes din istorie. Dar "Antennagate" a continuat să atragă control de la locuri de mare.

Senatorul Charles Schumer (DN.Y.) a emis o scrisoare deschisă la Apple care solicită o stabili liber pentru această problemă, şi după Consumer Reports avertizare unii analişti au speculat că controversa ar putea conduce la retragerea produsului.

Cu atenţie artizanale strategie de relaţii publice şi cultura de dezvoltare a produsului strans cu buze, peste critici in ultimii ani la fel de mare ca până directori Google au trântit Apple pentru presupusa transforma în figurehead orwellian care susţinea că l să se ridice împotriva în faimosul său " 1984 "de televiziune de publicitate.

Controversa antena, cu negarea Apple că nu a existat nici o problema unica cu iPhone salbatic de succes 4, a fost nici o excepţie.

Deci, răspunsul companiei sa extins făcut un viraj conştient spre transparenţă un video-grele, site-ul Web pe care compania infiintata in urma controverse antena, a arătat picior de teste extinse interne care Apple spune ca au fost din fructe de 100 milioane dolari este investit în "design antenă avansate şi laboratoare de testare."

Împreună cu atât iPhone 4 şi predecesorul său 3GS, video show antena-prindere disonanţă care afectează Samsung Omnia II, HTC Droid Eris, si BlackBerry Bold 9700.

Diagnosticul pentru toate telefoanele testate: "În zone cu semnal slab, acest prindere poate afecta negativ puterea semnalului."

Desigur, povara responsabilităţii pentru atenuarea problemelor cu semnale de telefon mobil poate fi plasat pe un operator de transport telefon mobil, precum şi un producător de telefon, şi răspunsul iniţial Apple la "Antennagate", a afirmat că greşeală sale numai ca a fost un "simplu si surprinzatoare" software-ul defect că afisate mai multe bare de primire decât chiar a existat, baruri care a dispărut cu antena "grip moarte", subtil, sugerând că poate adevărata problemă a fost cu transportatorul partener, nu Apple.

În Statele Unite, iPhone este disponibil exclusiv pe AT & T, un operator de transport cu serviciu care a fost mult bârfit de către proprietarii de iPhone doar uita-te la modul în care ameţitoare fanii iPhone deveni în sincronizare cu Fluxurile şi refluxurile de zvonuri că iPhone pot fi disponibile pe Verizon în curând.

Controversa se face chiar mai zgomotoase de faptul că Consumer Reports, publicarea influent care a spus la începutul acestei luni că problema antena cu iPhone 4 a fost suficient pentru a recomanda achizitionarea 3GS iPhone low-end în schimb, a fost de mers înapoi de fapt o afirmaţie anterioară în acest proces. Mai puţin de două săptămâni mai devreme, Consumer Reports a spus că problemele au fost antena, de fapt, un eveniment regulat în telefon lume.

"Într-adevăr, toate telefoanele celulare, de la cea mai puternică smartphone-uri cu modelele cele mai de bază în oglindă, în mod constant trebuie să depăşească un obstacol major de comunicare: tu," o Consumer Reports blog a explicat pe 2 iulie.

"RIM, în special, a spus că este un lider în proiectarea de antenă şi că a luat măsuri pentru a evita tipul de probleme care iPhone se confruntă şi a evitat un fel de desene antenei folosite pe iPhone 4 în favoarea celor care sunt mai rezistente la acest tip de intervenţie ", a declarat Ross Rubin, un analist de piaţă cu firma de cercetare NPD Group, la CNET luni.

"Ei nu spun în declaraţia lor că dispozitivele RIM sunt imune la degradarea semnalului din cauza contact fizic."

Deci, într-o anumită măsură, rivalii Apple poate fi încercarea de a salva fata, de asemenea. Rezultatul, cel puţin pentru moment, este un război ce în ce mai urât de cuvinte peste dacă există o problemă pentru toată lumea sau o problema pentru nimeni şi o grămadă de bare de protectie din cauciuc liber.

"Poţi să reconcilieze declaraţiile pe care Apple şi concurenţii săi fac dacă sunteţi de acord că alte receptoare competitiv pot fi, într-adevăr, mai rezistente la acest tip de intervenţie, dar nu imunitar în cazul în care condiţiile de dreapta sunt aplicate", a spus Rubin.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Thank you, I have recently been searching for information approximately this topic for a long time and
yours is the greatest I have discovered so far. However,
what in regards to the conclusion? Are you certain concerning the supply?
Here is my homepage ... mackeeper 2012