21 iulie 2010

"Inception" incita interes intens

Tags: cinema Inception, film inception, Leonardo DiCaprio Inception, Joseph Gordon-Levitt Inception,Ellen Page Inception, Tom Hardy Inception, Ken Watanabe Inception,Dileep Rao Inception,Cillian Murphy Inception, Tom Berenger, Marion Cotillard, Pete Postlethwaite, Michael Caine, Lukas Haas.

http://img341.imageshack.us/img341/9344/inception1.jpg
Deşi nu poate să fi fost te lasă paf de-ar fi standardele de succes, Lansarea a avut un debut de vis peste weekend, extragere de 62.8 milioane dolari pe aproximativ 7100 ecrane în 3792 de locaţii. week-end de afaceri totală a fost în continuare susţinută de puterea continuă a josnic Mine şi alte holdovers, plus lansarea mediocre de Sorcerer's Apprentice, conducând la o creştere cu 11 procente peste aceeasi perioada a anului trecut, când Harry Potter şi Prinţul Semipur dominat.

A marcat o altă lovitură de stat la începuturile comerciale pentru scenaristul si regizorul Christopher Nolan următoarele record de The Dark Knight, şi a livrat cea mai mare deschidere a stele cariera lui Leonardo DiCaprio, de peste Shutter Island. Imaginea ocupat de râvnit slot jumătatea lunii iulie de presă al distribuitorului Warner Bros " superproducţii trecut, The Dark Knight, iar ultimele două filme Harry Potter. Deşi nu au ajuns la înălţimile din aceste filme, acesta nu a fost, de asemenea, un titlu de franciză cu a construit-o în audienţă, deşi "Din director al The Dark Knight" unghi natural a fost împins pe scară largă în marketing.

Science Fiction-tematice filme sunt adesea în pericol de a fi prea ezoteric, dar publicitate Lansarea lui ocolit această capcană, cu o campanie deliberată că interesul primul piqued cu scenarii misterioase, dar izbitoare şi imagini şi, apoi ca eliberarea se apropia, a prezentat în mod clar filmul ca o epopee Heist thriller. Rezultatul a fost debutul doilea cel mai mare încasări vreodată pentru un film Sci-Fi care nu a fost un sequel, remake-ul sau de adaptare, in spatele avatarului de 77 milioane dolari. Lansarea iniţială de participare a fost de asemenea mai mare decât titluri similare ca Matrix si Raportul minoritare.

Warner Bros remarcat faptul că compoziţia Lansarea este audienţa a fost de 56 la sută de sex masculin şi 73 la sută sub 34 de ani. rula imagine a inclus un record 197 locuri de IMAX, care a reprezentat mai mult de 7 milioane dolari sau 12 la sută din afaceri.

Week-end alte film nou profil ridicat, Sorcerer's Apprentice a avut o data de lansare comparabilă cu ultimele două filme Harry Potter, plin cu lansarea Miercuri, dar nici una din magia abrazat. Aventura fantezie chemat 17.6 milioane dolari în jurul 4800 ecrane la 3504 locaţii peste week-end. Cu 24.7 milioane dolari în cinci zile, a avut mai puţin de jumătate de prezenţă decât ultimele două Harry Potter a avut în prima lor zi, si marcheaza nebunia doilea producător Jerry Bruckheimer de vară, după Prince of Persia: The Sands of Time.

Iasă ca Enchanted pentru baieti, Sorcerer's Apprentice nu a fost suficient de şold pentru adolescenti si adulti tineri cu său desen animat Mickey Mouse de aprovizionare nici nu a fost relatable pentru copiii cu personajele sale mai mari. În afara de Harry Potter şi Stăpânul Inelelor, este de obicei greu pentru a ajunge la niveluri succes cu un film de fantezie, precum şi comercializarea distribuitor Walt Disney Pictures "botched Piatra Filozofală, în acelaşi mod în care partida Prince of Persia: cu un blur de nepătruns, brânzos speciale efecte şi puţin altceva (deşi au avut material de unappealing pentru a lucra cu). de votare Disney's ieşire indicat faptul că 54 la sută din public a fost de sex masculin, 56 la sută a fost de peste 25 de ani, şi 33 la sută a fost părinţilor şi copiilor lor.

Pentru mai multe Lansarea şi analiza Sorcerer's Apprentice, click aici pentru a citi Briefing de sfârşit de sãptãmânã.

trage Ultimul weekend de top, mizerabil Me, a avut o deţin decente, înmuierea 42 la sută la 32.8 milioane dolari. Asta a ridicat sale totale la 118.4 milioane dolari în zece zile, salt-frogging trecut Airbender trecut 115.1 milioane dolari lansare de 17 zile în acest proces. Holdover alte doua week-end, Predators, pe de altă parte, a sângelui 72 la sută. Repornirea sistemului de franciză din 7 milioane dolari. De numărare a voturilor 40.3 milioane dolari în zece zile, acesta va depasi cel puţin străinii Vs. Predator - Requiem.

Deşi a coborât într-un ritm rapid, Twilight Saga: Eclipse a avut loc la doar suficient pentru a oferi predecesorul Saga Amurg: Luna noua o durată de banii ei, care este o realizare de exceptie in domeniul de continuări strâns-datate, serializat. Eclipse a scăzut cu 58 de procente la 13.4 milioane dolari, aducând sale totale la 264.8 milioane dolari in 19 zile. New Moon a avut 257.5 milioane dolari, prin zile incasari de 19 şi în cele din urmă 296.6 milioane dolari.

Toy Story 3 saci 12 milioane dolari în weekend-ul al cincilea, în scădere cu 43 la sută. Cu o lansare 363 milioane dolari, se clasează acum ca filmul cincisprezecea cu cea mai mare incasari din toate timpurile (deşi încă nu a crack Top 100 în termeni de prezenţă).

Cultivat Ups a devenit filmul cu cea mai mare incasari lui Adam Sandler, deoarece Faceţi clic în 2006. Comedia a fost oprit 37 la sută la 9.9 milioane dolari pentru o concordă 129.2 milioane dolari în 24 de zile. A fost exploataţie mai bine decât colegii de presă al patrulea week-end-Knight & Day, care a fost filate ca un jucător lung, prin studioul său după deschiderea acestuia dezamăgitoare. Acţiune-comedie scazut cu 53 la sută la 3.6 milioane dolari pentru o lansare 69.1 milioane dolari în 26 de zile.

Un comentariu:

Nelu Mirea spunea...

Excellent site - do keep up the good work.