21 iulie 2010

Google afiseaza 1,000 imagini pe pagina

http://img44.imageshack.us/img44/8527/storygoogleimagescourte.jpg
Google a luat împachetări off un nou look pentru Google cauta imagini marţi, punând până la 1.000 de imagini pe prima pagină de rezultate şi de punere în aplicare un nou format de anunţ bazate pe imagini.

Imagini Google Cautarea nu a primit o actualizare majoră din 2001, a declarat Marissa Mayer, vice presedinte de produse de căutare şi experienţa utilizatorului, în timpul unui briefing pentru jurnalistii de la Google din San Francisco birouri.

Noul "look" este proiectat pentru a reduce numărul de clicuri pe care le ia pentru a găsi imaginea pe care o căutaţi şi să furnizeze mai multe informaţii despre o imagine special, fără a trebui să faceţi clic prin intermediul rezultat.

Pentru căutări de bază, cum ar fi "Yellowstone", Google cauta imagini se vor întoarce acum până la 1.000 de imagini pe o singură pagină, folosind ceva numit "scroll infinit" pentru a naviga în josul paginii cauta imaginea din dreapta.

Compania a construit, de asemenea, un preview thumbnail care apare atunci când hover peste o imagine de date cu informaţii, cum ar fi URL-ul unde se află, a declarat Ben Ling, director de produse de căutare de la Google.

Utilizatorii de Microsoft Bing Image Search va gasi interfata familiara. Bing foloseşte, de asemenea, versiunea de parcurgere "infinit" pentru a permite utilizatorilor se vor derula prin intermediul imaginilor, fără clic pe orice număr de pagini cu rezultate de căutare, şi oferă câteva informaţii de fond într-un preview thumbnail.

La sfârşitul de afaceri, Google a anunţat că agenţii de publicitate pe Google Imagini paginile Căutare vor putea insera o imagine într anunţuri text lor.

Ideea este că astfel de anunţuri vor fi mai relevante şi mai molipsitor, ispititoare, sperăm, mai mulţi utilizatori să facă clic pe aceste anunţuri şi generează mai mult trafic pentru agenţii de publicitate Google şi mai multe venituri pentru companie de căutare.

Aproximativ 10 la sută din Imagini Google Cauta utilizatori vedem noua interfaţă în acest moment, şi se va pregati pentru restul de utilizatori de peste săptămâna următoare

Niciun comentariu: