21 iulie 2010

'Despicable Me' Zdrobeste 'Eclipse,' si 'Predators'

Tags: Despicable Me' Crushes 'Twilight Eclipse,' 'Predators'

http://img101.imageshack.us/img101/4602/despicablemev.jpg
După un weekend de deschidere neaşteptat de mare, mizerabil Me menţinut un ritm puternic pe tot parcursul săptămânii, aducând sale totale de şapte zile la 85.6 milioane dolari. Predators a fost mai puţin impresionantă şi de fapt, a căzut din primele cinci miercuri şi joi. Holdovers Twilight Saga: Eclipse şi Toy Story 3 a continuat să se adauge la totalul lor deja imens. general de afaceri a fost uşor până peste perioada similara a anului trecut, când Harry Potter şi Prinţul Semipur a condus drum cu 80.2 milioane dolari.

Printre presă din această vară animat, mizerabil Me deschidere săptămâni nu a venit aproape de la Toy Story 3, dar a fost doar în spatele lui Shrek Forever După 89.8 milioane dolari. Mizerabil Me a avut de departe cel mai mare în săptămâna de deschidere pentru un film de desene animate de la distribuitor Universal Pictures, şi este gata să treacă Robin Hood în acest weekend pentru a deveni film de top-incasari Universal al anului. Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că 34 la sută din mizerabil Me Grosses a venit de luni pana joi, care a fost identic cu raportul Toy Story 3 de zi-la-week-end.

Eclipse a luat numarul doi la faţa locului pentru a săptămânii, în afara 57 la sută la 47.7 milioane dolari. Joi, Eclipse trecut marca de 250 milioane dolari, şi este de gât şi ceafa cu Luna nouă, Eclipsa, deşi a avut scaderi mai mici şi ar trebui să înceapă depasind Luna nouă în curând.

După Grosses lent miercuri, Predators a fost abia putea să stai la faţa locului său locul al treilea, cu 33.3 milioane dolari. În timp ce acest lucru a fost la început două mari încasări pentru un film Alien vs Predator spatele. Predator, a fost mai puţin participat decât originalul 1987. Sa primelor şapte zile, de asemenea, dreptul de a scăzut în între cele ale distribuitorului 20th Century Fox alte filme recente de acţiune vara Echipa A-(36 milioane dolari) şi Knight & Day (31.7 milioane dolari).

În săptămâna a patra, Toy Story 3 câştigat 32.7 milioane dolari, reprezentând o scădere cu 45 de procente. Mi-a trecut marca 350 milioane dolari, joi, devenind filmul saselea cel mai rapid ca niciodată pentru a ajunge la această etapă. Cu un total de 351 milioane dolari, Toy Story 3 în prezent pe locul saisprezecea pe lista tuturor timpurilor, deşi se încadrează din Top 100 atunci când ajustată pentru inflaţia din preţul biletului.

În timp ce aceasta a trebuit să se stabilească pentru locul al cincilea, cultivate Ups câştigat mai mult de luni până joi de prădători, şi a fost în jos doar 33 la sută, 24.3 milioane dolari. În 21 de zile, Adam Sandler comedia ansamblu a castigat 119.3 milioane dolari.

În cadrul săptămână întreagă de altă parte, The Last Airbender a fost oprit 63 la sută la 24.3 milioane dolari pentru un total de 15 zile de 107.4 milioane dolari. O alta fantezie, Sorcerer's Apprentice, a deschis miercuri si a avut un neimpresionant $ 7.1 milioane de două zile ia.

Niciun comentariu: