2 februarie 2010

Firefox deschide ultima pagina

Tags: firefox se deschide ultima pagina accesata, inchid forefox deschide aceeasi pagina, ajutor firefox deschide pagina restore, Se deschid taburile anterioare pagini mozilla firefox browser, deschid pagini multe, problema firefox deschide ultimele pagini inchise.
http://i49.tinypic.com/2yvpiqf.jpg

Descriere: Atunci cand deschizi firrefox, mergi de exemplu pe www.cocolinoblog.blogspot.com, inchizi apoi mozilla de pe X Rosu sus. Redeschizi browserul si apare problema. Se redeschide pagina pe care tocmai ai parasito. Este deasemenea posibil sa vi se deschida mai multe taburi care au fost deschise atunci cand l-ati inchis ulima oara.

Rezolvare: Click sus pe Tools/Options/Main. Te uiti unde scrie "when firefox starts" faci click pe sagetuta si schimbi pe "Show My Homepage". Click OK, Apply. Inchizi Mozilla Firefox, repornesti si vezi daca mai apare problema. Daca da, astept comentariul tau.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da din pacate problema reapare si e destul de neplacut ca tu sa vizitezi o pagina sa inchizi si sa vina altcineva sa deschida mozzila si .... surpriza vede la ce te.ai uitat. cred ca o sa renunt la firefox