17 noiembrie 2009

NetLimiter poate fii o Solutie

Tags: cum vad ip, monitorizare conexiune internet, flood ip, cum aflu ip, netlimiter pentru conectiuni, limitator viteza, administrare banda internet, supraveghere itnernet conectiune, cotrol asupra conexunii internet, controleaza aplicatia internet banda viteza upload download.
http://i46.tinypic.com/2hwdukl.png
Net Limiter este un program construit pentru Windows care ajuta la monitorizarea, supravegherea sau controlarea altor programe sau conexiuni de internet ce ruleaza pe calculatorul tau. Cu ajutorul lui NetLimiter, poti monitoriza cu usurinta conexiunea ta la internet, precum si ajustarea acesteia dupa imaginatia ta.

Impreuna cu aceste functii, Net Limiter ofera multe alte instrumente cu functii statistice ale conexiunii tale la internet, precum si abilitatea dea o controla pe aceasta sau aplicatia care se foloseste de aceasta conexiune. Sunt trei versiuni de NetLimiter. Versiunea NetLimiter Pro, Lite si Freeware (care este gratuita). NetLimiter se poate Descarca/Downloada de aici.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!