4 noiembrie 2009

Apple Magic Mouse - Inovatie Wireless

Apple Magic Mouse soarec touch de la apple wireless
Mouse-ul Magic de la Apple
Aceeasi tehnologie multi-touch prezentata prima data prin revolutionarul iPhone revine cu un Mouse. Se numeste Mouse-ul Magic aka Magic Mouse, si este primul multi-touch mouse din lume. Poti sa dai click oriunde, scroll in orice directie si sa treci prin imagini doar cu o simpla miscare de deget pe suprafata lui neteda. Functioneaza wireless folosind Bluetooth, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta cablurilor ori adaptorilor care va dezordoneaza spatiul de lucru. Totodata, software-ul incorporat va lasa sa configurati Mouse-ul Magic cum doriti.
Apple Magic Mouse soarec touch de la apple wireless
Magia sta in Multi-Touch.
Noul Mouse Magic redefineste definitia mouse-ului. Pe langa suprafata neteda si designul fara cusur care actioneaza ca si un buton sau doua, Mouse-ul Magic este caracterizat de o suprafata Multi-Touch cu suport gestic. Scroll pe verticala, orizontala si diagonala- 360 de grade- prin simpla atingere a suprafetei. Cu o suprafata mai mare de scroll, poti sta mai mult in iMovie, pe o pagina mai lunga in Safari, sau poti sa te concentrezi mai bine pe imaginile din iPhoto. Poti de asemenea sa treci prin paginile din Safari sau pozele din iPhoto cu doar 2 degete. Este cel mai avansat mouse conceput vreodata de Apple.
Apple Magic Mouse soarec touch de la apple wireless
Unul sau doua, Stanga sau dreapta.
Designul Mouse-ului neted cu un singur buton este gata de folosit imediat ce e scos din cutie. Dar daca vrei sa functioneze ca un mouse cu 2 butoane si asta este la fel de simplu. Trebuie doar sa schimbi configuratia in Sistemul de Preferinte si constructia ambidextra este gata sa o ia la stanga sau la dreapta.
Apple Magic Mouse soarec touch de la apple wireless
Motor de cautare cu laser.
Mouse-ul magic are un motor de cautare cu laser, care este mult mai sensibil si mai receptiv pe mai multe suprafete decat tehnologia optica a mouse-ului classic. Asta inseamna ca poate aluneca cu precizie pe aproape orice suprafata fara ca sa folosesti mousepad.
Apple Magic Mouse soarec touch de la apple wireless
Tehnologie Bluetooth.
Mouse-ul Magic functioneaza wireless cu Bluetooth-ul atasat la Mac. Cand il combini cu Keyboard-ul wireless de la Apple rezultatul este perfect. Odata ce combini Mouse-ul Magic cu Mac-ul poti sa te bucuri de o conexiune sigura si de incredere de pana la peste 10 metri distanta.

*Momentan singura optiune de a procura acest Mouse este prin comanda internet. Produsul nu este disponibil in magazine din pacate, pana abia la sfarsitul lunii Noiembrie.

Niciun comentariu: