3 septembrie 2009

Top 3 Programe Gratuite Antivirus

tags: cele mai bune antivirusuri, top 3 best antivirus, top cel mai bun antivirus gratuit, antivirus gratis, cel mai bun antivirus gratuit, Avira, Avast, AVG, top cel mai bun antivirus gratuit dintre toate. antivirusuri gfratis, cele mai bune gratis antivirus, ce-i mai buni antivirusi gratis, gratis free antivirusi programe, programe de antivirus gratuite fara nici un pret, antivirus fara cost, gratuit antivirus, Download free antivirus, descarca antivirus gratis, download antivirus pe gratis, antivirusuri gratuite, programe gratuite de antivirus, protectie spyware, adware, virusi, infectii computer, backdoor, troian.

Avast Home Edition Free Antivirus Download1. Avast Home Edition Free Antivirus (Gratuit)
Acest antivirus are o vechime aparte. Aici ma refer la timp si experienta. Este de departe per-total cel mai bun antivirus gratuit dintre toate. Detine cele mai bune rate in protectia calculatorului fata de virusi si spyware.

Avast antivirus are o interfata simpla, rapida si functionala fiind in acelasi timp customizabila cu functii complete. Functia de protectie activa (Active Protection) monitorizeaza in permana 7 cai prin care un virus iti poate penetra sistemul, incluzand browserul web, email-uri, file sharing, P2P si altele.

Deasemenea, folosind avast poti scana programele care booteaza cand porneste windowsul, fie la fiecare pornirea a acestuia, fie cand doresti tu. Presupun ca nu vrei ca antivirusul sa-ti scaneze fisierele de boot la fiecare repornire a calculatorului. Cu toate acestea, daca suspectezi ca esti expus virusilor sau atacurilor spyware, aceasta (un scan a fisierelor boot) este cea mai buna cale de a descoperii infectia si a o trata corespunzator.

Avast este prezent in mai multe limbi: Avast Home Edition - English, Avast Home Edition - Arabic, Avast Home Edition - Bulgarian, Avast Home Edition - Catalan, Avast Home Edition - Chinese, Avast Home Edition - Chinese (Traditional), Avast Home Edition - Croatian, Avast Home Edition - Czech, Avast Home Edition - Danish, Avast Home Edition - Dutch, Avast Home Edition - Finnish, Avast Home Edition - French, Avast Home Edition - German, Avast Home Edition - Greek, Avast Home Edition - Hungarian, Avast Home Edition - Italian, Avast Home Edition - Japanese, Avast Home Edition - Korean, Avast Home Edition - Macedonian, Avast Home Edition - Malay, Avast Home Edition - Norwegian, Avast Home Edition - Polish, Avast Home Edition - Portuguese (Brazil), Avast Home Edition - Portuguese (Portugal), Avast Home Edition - Romanian, Avast Home Edition - Russian, Avast Home Edition - Serbian, Avast Home Edition - Slovak, Avast Home Edition - Slovenian, Avast Home Edition - Spanish, Avast Home Edition - Swedish, Avast Home Edition - Turkish.
Poti descarca Avast gratuit de aici | sau Avast gratuit, in alta limba de aici.

Avira antivirus free, antivirus pe gratis descarca download avira antivirus gratuit2. Avira Personal Free Antivirus (Gratuit)
Avira este un alt antivirus din categoria celor mai bune programe antivirus gratuite pentru uz personal. Trebuie sa recunosc ca nu are la fel de multe functii precum avast insa detine si acesta niste functii unice pentru a'si definii personalitatea. Versiunea gratuita a programului antivirus Avira nu promite sa te apere de spyware, insa cred ca sunt anumite linii trase intre ce este definit ca fiind spyware sau virus. Daca vrei sa fii sigur ca esti aparat de spyware iti sugerez sa incerci ceva de genul SuperAntiSpyware, care are o versiune gratuita deasemenea .

Avira are o interfata atractiva, dar ar avea nevoie de mai multa migaleala pentru a pune lucrurile in functiune mai mult decat ar fi facut cei de la avast. Potrivit AV-Test.org rapoartele Avira sunt putin peste cele ale Avast-ului privind detectarea virusilor. Insa, daca s'ar fi rulat si testul de antispyware pe versiunea gratuita a programului Avira, scorul ar fi fost foarte jos atata timp cat functia de antyspyware este retinuta pentru versiunea cu plata a programului.
Poti descarca Avira gratuit de aici. aici sau aici.

avg_free-antivirus-gratis-download-program-antivirus-gratuit-avg3. AVG Antivirus Free Edition (Gratuit)
Sa pornim cu inceputul si sa mentionam faptul ca AVG este cel mai popular program antivirus gratuit de pe internet si unul dintre cele mai bune. Versiunea gratuita a AVG-ului detecteaza si virusi si produsele spyware. AVG are o interfata foarte bine finisata, este foarte usor si confortabil de folosit. Insa, din mentiunile de mai sus, rata de detectare a virusilor si programelor spyware este putin mai lenta decat detectariile facute de Avast sau Avira.

Lucrul principal care pune antivirusul AVG ultimul in lista mea de alegeri dintre toate programele antivirus gratuite, este cantitatea de functionalitati scoase afara din versiunea gratuita a acestui antivirus. Nu vreau sa spun ca nu ai parte de o protectie cumsecade, insa Avast si Avira acopera mult mai multe posibile cai de infectie a unui calculator decat o face AVG.
Poti descarca AVG gratuit de aici
------
Toate aceste 3 programe antivirus preazentate mai sus, sunt printre cele mai cautate versiuni gratuite de antivirus, si reprezinta cele mai bune alegeri. Procesul de instalare, dezinstalare se face foarte rapid. Te poti simtii liber in a alege si a instala oricare din aceste 3 top cele mai bune programe de antivirus gratuite, si poti ramane cu cel care crezi tu ca este cel mai bun pentru calculatorul tau.

Niciun comentariu: