19 septembrie 2009

Probleme conectare hi5

Tags: eroare cand ma loghez pehi5, eroare hi5 login, nu ma pot loga pe hi5, nu pot conecta hi5, nu se poate loga pe hi5, eroare login hi5, log in hi5 error, promesc eroare atunci cand incerc sa ma conectez la hi5, ajutor hi5, primesc eroare la logare, log hi5, log in, eroare hi5, ce sa fac hi5 nu merge sa intru, nu pot intra pe hi5, nu merge hi5, da eroare hi5 login, username si parola hi5, eroare log in hi5.

Probleme conectare hi5 log in nu merge errorDaca intampini probleme atunci cand incerci sa te conectezi la profilul tau hi5 incearca urmatoarele:

1. Asigurate ca ai introdus adresa de email cu care te-ai inregistrat pe hi5. Un cont hi5 poate avea doar o adresa de email.

2. Asigurate ca tastezi parola exact asa cum ai inregistrat-o prima oara cand ti-ai deschis contul hi5. Litere majuscule, normale, numere, etc. Sa nu fie butonul CapsLock pornit, altfel parola ta va fi scrisa cu litere mari.

3. Asigurate ca atunci cand scrii usernameul si passwordul in casutele corespunzatoare, sa nu incluzi din gresala si spatii goale (tasta Space de la tastatura).

4. Folosestete de linkul de sub campul parolei (Forgot Password) pentru a-ti reseta parola. Verifica-ti adresa de email pentru a-ti seta noua parola, verifca de asemenea si "junkul, bulkul sau spamul din adresa ta de email. Anumite filtre intercepteaza mesajul si-l classifica drept Spam, astfel mesajul nu va aparea in Inboxul emailului tau.

5. Incearca sa folosesti un alt Browser decat ce-l de pe care nu te poti conecta. De exemplu, daca folosesti Internet Explorer sau Safari, incearca sa te loghezi pe hi5 de pe browserul Mozilla Firefox.

6. Daca problemele de conectare pe hi5 persista, iti poti curata fisierele chache, cookie-urile si fisierele din folderul "temporary internet files". Foloseste sectiunea de Ajutor (Help) a browserului tau pentru a gasii instructiuni care te ajuta sa-ti cureti aceste tipuri de fisiere, procedura fiind diferita de la Browser la Browser (Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, si altele).

2 comentarii:

Andreea spunea...

Salut,am si eu o mare problema,mi am reinstalat windows ul la calculator (vista) si nu mai pot sa intru pe pagina de start hi5 , inainte de al reistala intram foarte usor.Pot sa intru pe orice pagina dar nu si pe hi5 meu.Ce pot sa fac?

CoCo spunea...

Buna Andreeea.

Eu ti-as sugera sa instalezi Mozilla Firefox. Internet Explorer este de mult de domeniul trecutului si in + Firefox aduce multe alte functii si abilitati noi surfing-ului pe internet.

Instaleaz Mozilla firefox, incearca sa accesezi apoi Hi5.com si lasa-mi si mie o mica notita daca s-a rezolvat.