15 iulie 2009

Android g0 de la Google [Momentan doar un Concept]

Android G0 este, din păcate, doar un concept. Dar un concept care arată foarte bine şi pe care sunt convins că foarte mulţi ar dori măcar să-l testeze puţin, dacă nu chiar să-l cumpere. Este un touchscreen de sus până jos, fără butoane fizice vizibile.
Android G0
Android G0 concept
Conform autorului, Tryi Yeh, Android G0 are un touchscreen flexibil de tip OLED. Sub ecran, un mecanism glisant scoate la iveală o parte a telefonului care conţine pe o parte 4 butoane de tip touch sensitive, iar pe cealaltă parte camera foto.
Android G0
Android G0 si marele LED de pe spate
Pe spate, Android G0 are un mare LED de stare ce luminează în diverse culori, în funcţie de evenimentul notificat. Dacă este roşu, bateria trebuie reîncărcată, în timp ce verdele îţi indică faptul că bateria s-a încărcat complet. Când primeşti sau ai pierdut un apel, LED-ul devine alb.
Android G0
Android G0
Nu văd niciun motiv pentru care conceptul Android G0 să nu poată deveni realitate. Nu este prea SF ca alte concepte şi nici nu este compus din materiale sau tehnologii care să nu fie deja disponibile. Şi am spus că arată foarte, foarte bine?
Android G0
Android G0 - un concept care îmi doresc să devină realitate
Android G0
Android G0 cu mecanism glisant si butoane touch sensitive
Sursa: go4it.ro

Niciun comentariu: