19 martie 2009

Cum Modific Parola Salvata in Firefox

Tags: Cum se modifica o parola ce a fost salvata in mozilla, cum editez o parola salvata de mozilla firefox.
-------------------------------------------------------------------------------------
De exemplu, ai un cont pe un site oarecare, si atunci cand l-ai creeat mozilla Firefox te-a intrebat daca vrei sa iti aduca aminte datele ca atunci cand revii sa le puna el automat in acele campuri de Utilizator si parola. Ai apasat pe da, vreau sa-mi aduci aminte. Intre timp cine va ti-a spart parola, sau pur si simplu vrei sa-ti schimbi parola respectiva... ce faci, pentru ca Mozilla tot pe aia ti-o aduce aminte si o pune in campul respectiv (Password). Ei bine, Mozila Firefox spre deosebire de rivalul Internet Explorer, stocheaza toate aceste parole si nume de utilizator intr-un fisier salvat in PC, care poate fii accesat urmand pasii de mai jos.
http://www.webkios.info/images/mozilla-firefox-2.gif
Face-ti clickurile urmatoare pentru a putea vedea parolele salvate in Mozila Firefox 3:
- Margeti sus la Tools (Unelte) > Options (Optiuni) > Tab Security (Tabul Securitate) > Saved Passwords (Parole Salvate).

- In acea lista ai toate parolele si numele de utilizator pe care le-a stocat mozilla. Nu uita ca nu se pot modifica, singura varianta este sa le dai remove din acea lista si apoi sa te loghezi din nou pe site cu utilizatorul si parola noua pentru ca mozilla sa te intrebe din nou daca vrei sa le stocheze si sa le tina minte.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Multumesc pentru un blog interesant