21 ianuarie 2009

Super Marfa Romania

Dupa cum bine deja se stie si se dezbate pe mai toate televiziuniile, blogurile, forumurile etc... De ieri, gushterii au inceput sa ne asculte telefoanele. Pacat este faptul ca am fost crescuti cu mentalitatea de democrat (care sunt), si anume ca nimeni nu are dreptul de a atenta la propria-mi intimitate care dupa codurile democratiei (adevarate) si a unei mentalitati normale in toate mintiile ar trebuii sa fie ceva personal. Ei iuite ca nu este si mai interesant este ca uite... nu putem face nimic. Asta este, asta este. Astfel fiind spus, premiza "libertatea mea se incheie acolo unde incepe libertatea ta" poate fi uitată, cel putin atata timp cât aceasta lege mizerabilă este in vigoare.

Mi se pare mie sau, ne apropiem (Romania) tot mai mult de realitatea involuntara pe care acest videoclip ne-o prezintă, probabil l-ati mai vazut dar aparent are abilitatea de a se aplica si acestei situatii...



Dar haideti sa gandim si umpic altfe. Bun, sa zicem ca am inteles ca aceasta lege nu ma vizeaza pe mine cetatean de rand personal daca nu fac iosh ce acte de terorism etc. Dar voi nu traiti in aceeasi lume in car traies si eu? NASA se confrunta anual cu sute de atacuri hack pe serverele lor, cativa (cei putin mai prosti) sunt prinsi, dar multi nu sunt prinsi... Aveti voi (orange, vodafone...) o securitate mai buna decat au cei de la NASA oare? Clar ca nu, si aici am exclus coruptia sau scurgerea de informatii prin persoane administrative. E clar, oricum Romania e tot Romania...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ai dreptate domnule. Mare dreptate. Nu stiu cum de nu s-a stiut de aceasta lege cand era in parlament. Trebuia sa protestam ATUNCI! Acum, ma tem ca e deja prea tarziu... Dar cum speranta moare ultima, let's DO SOMETHING!

Eunice spunea...

O lege cotropitoare...daca si asta se cheama progres, inseamna ca am innebunit cu totii. Asta inseamna control in masa, detinerea puterii, mi se pare mie sau Romania nu a uitat conceptul de comunism? Asta e definitia pentru termenul respectiv in momentul in care dreptul tau de a face ceva este suprimat.

Anonim spunea...

esti interesat de un banner exchange cu mine