2 octombrie 2008

iPod Disk Full

Tags: Eroare ipod cand incerc sa pun fisiere mai mari de 4 GB, upload fisiere 4GB ipod, cum folosesc ipod ca si stick, ajutor ipod, erroare ipod, disk full ipod. "the disk in the destination drive is full, please insert a new disk to continue" - discul din unitatea de destinaţie este plin, vă rugăm să introduceţi un nou disc, pentru a continua operatia. iso pe ipod, rar mare pe ipod.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Probabil ca atunci cand ai primit aceasta eroare, incercai sa urci un fisier mai mare de 4 GB pe un iPod fie el de 30 GB - 60 GB - 80 GB - 120 GB sau alte versiuni gen iPhone, iTouch folosind o parte a ipodului mai putin stiuta de unii dintre noi si anume abilitatea de a-ti folosii ipodul pe post de stick (Transfer de Date). Daca nu ati stiut pana acum, ipodul vostru (absolut orice model) poate fii folosit si sub forma de stick, simplu transportator de date. Daca nu stiti cum se configureaza, click aici. Astazi ne ocupam de eroarea "The disk in the destination drive is full, please insert a new disk to continue".Aceasta eroare apare atunci cand fisierul pe care ai ales sa-l urci pe ipod are mai mult de 4 GB. Cand un Card de Telefon, stick sau alte memorii de transport date mai mari de 4GB sunt formatate pe sistemul FAT32, acesta nu permite ca un fisier sa ocupe un spatiu mai mare de 4GB pe acea unitate.

IPOD NANOO solutie in graba ar fi ca iPodul sa fie format pe sistem NTFS. Odată ce a fost formatat în NTFS, acel flash disc poate fi utilizat atât pe PC-uri cu Vista cat şi pe cele cu XP DOAR sub forma de Hard Drive Extern (Stick). Sistemul de Operare (OS) al unui iPod nu functioneaza decat pe FAT32, deci prin urmare riscati ca iPodul nici sa nu mai porneasca. (Aceasta Solutie nu este Recomandata!)

O solutie calculata ar fi impartirea respectivului fisier (mai mare de 4GB) in fisiere mai mici, de exemplu daca avem un .iso de 4 GB, folosim WinRar pentru a imparti fisierul in 2 obtinand 2GB+2GB iar la extragere acel iso putand fi restaurat cu un simplu Extract Here... a winrarului.

FAT32 - Pana la 4GB/fisier (fisier nu inseamna folder ci unu singur).
NTFS - Nu are Limita de stocare, fisierul putand ocupa un spatiu intreg a Drive-ului.

Niciun comentariu: