2 octombrie 2008

Accidentarea lui Drogba

Poate ca sunteti curiosi ce a patit Didier Yves Drogba dupa accidentarea de aseara in meciul cu CFR-Cluj imediat dupa inceputul Reprizei a 2-a (min 58) la un duel cu Galiassi, a suferit o posibila ruptura de ligamente la genunchiu' drept. Imediat dupa scoaterea lui de pe teren, Drogba a fost transportat la spital şi adus inapoi la stadion de un echipaj SMURD de Cluj(o Ambulanţă) dupa 45 de minute de la terminarea meciului (Chelsea - CFR) a fost adus pe targă, avînd piciorul imobilizat cu două atele şi înfăşurat într-o faşă ghipsată pînă la genunchi fiind acoperit cu o pătură şi dus direct în vestiarul formaţiei Londoneze Chelsea. Eu sper ca nu e o accidentare grava, si ca va revenii destul de curand pe teren, findca e jucatoru meu preferat :D. Una peste alta, Bravo CFR ! Meritati titlu de Campioana a Romaniei !

[Drogba1.jpg]

Despre Turneul lui Chelsea in Asia:
Didier Drogba, atacantul ivorian al lui Chelsea Londra, nu a fost inclus în lotul cu care echipa antrenată de Luiz Felipe Scolari va efectua un turneu în Asia.

Varianta oficială este aceea că fotbalistul este accidentat, însă presa engleză susţine că Drogba va părăsi echipa londoneză. În lotul convocat de tehnicianul brazilian se află însă Frank Lampard, curtat insistent de Inter Milano, dar şi noile achiziţii Deco şi Bosingwa. Chelsea va juca primul meci din turneul asiatic, miercuri, contra echipei Guangzhou Pharmaceuticals, iar la finalul expediţiei pe „continentul galben“ va pleca spre Moscova, unde va evolua la Cupa Căilor Ferate. Sustine Evenimentul Zilei.

Niciun comentariu: