6 septembrie 2008

România - Lituania 0-3

România - Lituania Live Text 0 - 3

Uite ca Romania nu reuseste nici de aceasta data. Vrem, nu vrem trebuie sa strigam, jos Pituca! Ne-am saturat de atata "nezambet" si dezamagire din ultimele meciuri ale Romaniei, si se poate observa la orizont cum vine schimbarea. Dorim o alta strategie, ori ne-o dai ori pleci... sa fie clar. Nu vreau sa fiu rau aici cu Pitzi dar chiar nu se mai poate in halu asta, daca si Lituania ne bate cu 3-0 la noi acasa, stadionul plin de Romani, artificii si surprize pregatite de Clubul CFR dupa meci... e clar, Lasa-ne! Lasa-ne!. Sper ca FRF sa ia o decizie dupa acest meci si sper ca v-om avea un nou antrenor la Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei 2008.

Următoarea partidă a naţionalei în preliminariile CM 2010 va avea loc miercuri, 10 septembrie, în deplasare, la Torshavn, cu naţionala Insulelor Feroe, de la ora 19.30.

Tot astăzi se mai dispută încă două partide din grupa a 7-a a preliminariilor, grupa României. De la ora 21.15, Serbia întâlneşte acasă cea mai slabă componentă a grupei, selecţionata Insulelor Feroe, iar de la 21.30, Franţa va juca la Viena, pe "Ernst Happel", cu Austria.

Echipele de start:

România: Lobonţ - Săpunaru, Tamaş, D. Goian, Şt. Radu - Cociş, Rădoi, Dică - Contra, Marica, D. Niculae

Rezerve: Stăncioiu - Moţi, Neşu, C. Lazăr, Codrea, M. Niculae, Fl. Bratu

Lituania: Karchemarskas- Klimavicius, Ksanavicius, Cesnauskis, Semberas, Dedura, Zelmikas, Pilibaitis, Stankevicius, Mikoliunas, Danilevicius

Rezerve: Jankauskas, Savenas, Kalonas, Grybauskas, Beniusis, Papeckys, Zvirgzdauskas

Un comentariu:

Unknown spunea...

Tie ti-ar placea sa fii judecat asa aspru dupa un insucces cum il judeci tu pe Piturca? E plina istoria fotbalului de meciuri ca cel de sambata, unde antrenori mult mai mari ca Piturca au pierdut rusinos. Daca i-ar fi schimbat cineva, n-ar mai fi ajuns sa arate ce pot. Un antrenor nu se schimba asa, cu una, cu doua. Mai ales ca, daca privesti realist si fara patima la meci, observi ca lituanienii au avut un noroc imens. Ce suturi le-au intrat! In plus, ceea ce demonstreaza ca n-ai dreptate e ca, daca Romania juca exact la fel, dar lituanienii nu aveau atata noroc si noi castigam, n-ai fi zis nimic de demisie.