23 septembrie 2008

Keywords pentru Blogspot

Tags: implementare keywords in blogger, adauga keywords la blogspot, cuvinte cheie pentru blog, cum adaug keywords in blogspot, se pot pune cuvinte cheie blogspot? Adauga metataguri la blogspot. Tags in blog.

---------------------------------------------------------------------------

Dacă nu ştiţi ce sunt meta tag-urile, meta tag-urile sunt etichetele care descriu site-ul dvs. şi spune motoarelor de căutare ceea ce contine site-ul dvs. Adaugarea de meta tag-uri intr-un site sau blog de la blogspot (blogger.com), este un factor important în SEO(Optimizarea pentru Motoare de Cautare). Aceste "Meta Tags" permit motoarelor de căutare să indexeze paginile dvs. de web co o mai multă precizie. Cu alte cuvinte, Meta Tag-urile comunica cu motoarele de căutare şi le ofera mai multe informaţii despre site-ul dvs, ducand la indexarea în mod corect şi cu acurateţe a paginilor.

Pentru a introduce Meta taguri intr-un Blog de la Blogger (blogurile cu extensia blogspot) urmariti pasii de mai jos:

Vom introduce Meta Descriere si Meta Cuvinte Cheie in sectiunea potrivita din Template:

1. Logaţi-vă în tabloul de bord Blogger> faceţi clic pe "schema" de pe pagina. [vezi imaginea de mai jos]
2. Faceţi click pe 'Editare html". [vezi imaginea de mai jos].
Keywords pentr Blogspot3. Iata codul care trebuie introdus:
<meta content='DESCRIEREA BLOGULUI' name='description'/>
<meta content='CUVINTE CHEIE' name='keywords'/>
<meta content='NUMELE AUTORULUI' name='author'/>

DESCRIEREA BLOGULUI: scrie descrierea blogului tau.
CUVINTE CHEIE: Scrie cuvintele cheie pe care se axeaza blogul tau.
NUMELE AUTORULUI: Scrie Numele autorului (Numele tau).

3.Adauga codul de mau sus imediat dupa acest cod:
<b:include data='blog' name='all-head-content'/>

[vezi imaginea]
Keywords pentru Blogspot4. Salveaza Template-ul si ai Terminat !

6 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc mult pt aceste informatii,cautam de mult pt blogspot.com.La descriere,cuvinte cheie si autor,scriu intre ghilimele nu?,sau renunt la ghilimele?Si inca ceva la cuvinte cheie le scriem cu virgula intre ele ,nu?Si cam cat dureaza indexarea pt motoarele de cautare pt noile meta taguri?Ms mult inca o data,si iti doresc o zi buna!

Anonim spunea...

Astept raspuns!Mersi!

CoCo spunea...

Scuze, am vazut mesajul tau insa nu am avut tump sa-ti raspund. La meta scrii intre ghilimele insa ai grisa ca ghilimelele sa fie sub forma '' nu "" deoarece blogspot e pe XHTML. Keywords'urile dintre ghilimele le scrii asa: masina, avion, tren, buss, etc. (Daca te intrebi dece asa, pentru ca ele trebuiesc vazute ca find cuvinte cheie a site/blg-ului tau.

Timpul de indexare depinde de continutul paginilor tale. Google e foarte strict la indexare, si iti spun din start ca nu ai nici un avataj daca pornesti de la premiza ca google avantajeaza blogurile blogspot. Platforma wordpress e la fel de bine indexata precum blogspot.

Cat dureaza. Daca te tii de treaba, iti faci backlink-uri la pagini, vorbesti cu alte siteuri cu PR mai mare sa te ajute sa-l promovezi printr-un link exchange, banere.. etc. Poti ajunge de la PR N/A (adica nerecunoscut de google) la PR 0/0 intr-o 1 saptamana. Daca ai backlin-uri bune, vei creste normal, cate un punct la PR la fiecare google PR update (odata la 3 luni) pana vei ajunge la PR 4 sau 5.

Mai multe poti afla cautand pe google "google SEO" sau "optimizare site". Bafta cu siteul/blogul.

Anonim spunea...

Sper ca am inteles corect si am pus cuvintele cheie bine,asa am inteles de la tine si asa le-am pus masina, avion,tren deci cuvant-virgula-spatiu-alt cuvant-virgula-spatiu.Insist pt ca vreau sa le scriu corect,ca daca nu sunt scrise corect nu au nici un efect.Am site si pe wordpress ,intr-adevar e mai mai bine optimizat si mult mai usor de pus cuvinte cheie.Ms mult pt sfaturi si inca ceva daca poti sa imi trimiti raspuns daca am inteles corect.Bafta!

CoCo spunea...

da, apasa tasta " dar fara capslock on sau fara sa tii shift apasat atunci cand pui "keyword1, keyword2, etc".

Unknown spunea...

merci de ajutor!