1 septembrie 2008

Cum Sterg My Recent Documents

Tags: Cum sterg My Recent Documents ?, Cum elimin Recent Documents din meniul Start ?, Cum fac My Recent Documents sa dispara ?

Ai ajuns aici pentru ca doresti ca My Recent Documents fie sa dispara definitiv din lista de start a calculatorului tau, fie vrei sa cureti lista documentelor actuale accesate de tine, la care poate avea access oricine pune mana pe mouseul tau. Poti face asta prin 2 modalitati, totul depinde de sistemul tau de operare.

1. Daca ai Windows XP Proffessional, Click Start > Run... si scrie acolo "gpedit.msc" apasa Enter sau OK. Felicitari, optiunea My Recent Documents din meniul de start a fost stearsa.


2. Daca ai Windows XP Home Eddition, Click Dreapta pe butonul de Start (jos in bara, stanga, verde) > click Properties > Click sus pe Tabul Start Menu apoi sa fie bifat Start Menu mai jos si click pe butonul Customize, click pe Tabul Advanced de sus. Jos de tot ai un buton Clear List si in dreptul lui ai "List my most recently opened documents". Daca doresti sa cureti Lista din My Recent Documents, click pe Clear List. Daca doresti ca butonul My Recent Dcuments sa dispara definitiv, debifeaza "List my most recently opened documents". Click pe OK, Apply. Ai Terminat! Butonul My Recent Documents a disparut din optiuniile de la Meniul Start.

Pasul 1:

Pasul 2 :

Pasul 3:
Click OK si Apply.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Superfine underwear portal to
purchase Calvin Klein at marvellous price.
Please visit http://www.chilotick.com. Transport all over the world !