15 septembrie 2008

Cum Descarc un Mp3

Tags: Cum downloadez muzica, cum descarc de pe youtube, download youtube video, cum descarc un mp3, download flash, descarca filmulete gratuite, descarca mp3 de pe orice site. descarc de pe 3OK.ro.

-----------------------------------------------------------------------------------------
DownloadHelper
M-am gandit sa va arat si voua cum se poate downloada un mp3 sau un filmulet de pe orice site doriti voi: myspace, youtube, eOK.ro, Metacaffe, 220.ro sau oricare alt site. Extensia se numeste DownloadHelper si nu se poate decat prin Mozilla Firefox. Extensia nu lucreaza decat cu Mozilla nefiind valabila pentru nici un alt Browser: IE7, Safari, Opera, Flock, Chrome etc.

Pasul 1. Instalam Extensia:
- Mergeti aici.
- Click pe butonul verde "Add To Firefox"/"Adauga la Firefox".
- Click pe "Install Now".
- Dupa Instalare da-ti un Restart la Firefox folosind butonul de mai sus din fereastra care tocmai a instalat pluginul.
- La repornirea Browserului, intrati pe una din paginiile gen youtube, si dupa ce apasati play pe un filmulet, aveti sus 3 bilute colorate care se invart (-> in drept cu bara de www.). cand acele bile se invart, inseamna ca a gasit ceva pe pagina respectia, ori o extensie .flv, ori mpeg, ori .mp3 Apasa pe sagetuta de langa acele 3 bilutze care se invart si se va deschide o lista cu ce se poate downloada de pe pagina respectiva.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Disclaimer: Acest tutorial a fost creeat dooar in scopuri educative si prin urmare eu nu pot fi tras la raspundere pentru acesta, programul apartinand creatorilor lui.

Niciun comentariu: