22 august 2008

iPhone Lansat de Orange

iPhone 3G a fost lansat oficial în România. Mii de oameni au aşteptat azi-noapte să cumpere primele astfel de telefoane aduse în ţară de compania Orange. Lansarea a avut loc simultan în Bucureşti şi în magazinele Orange din Iaşi, Cluj, Braşov, Timişoara şi Constanţa. Compania a oferit aseară o reducere consistentă primilor clienţi. Cei care au dorit varianta de 8Gb, au primit varianta superioară de 16 Gb, la preţul celui de 8.

Reprezentanţii Orange susţin că iPhone 3G este un telefon revoluţionar. iPhone 3G permite viteze de navigare pe internet de două ori mai mari decât modelul precedent, are GPS încorporat şi software-ul iPhone 2.0. De asemenea, poate fi folosit pe post de iPod, care are o memorie de până la 32 Gb.

"Orange a fost întotdeauna asociat cu inovaţia. Pentru prima dată vă aducem în România unul dintre cele mai inovative produse din lume iPhone 3G. Telefonul poate fi cumpărat numai de la Orange România. Este un telefon cu înalte performanţe, un iPod cu ecran lat şi un dispozitiv cu care se poate naviga pe internet" a declarat Richard Moat, CEO Orange România.

iPhone 3G costa între 179 şi 489 euro în oferta Orange Romania, în funcţie de model, tipul de abonament şi de perioada contractuală a abonamentului. iPhone 3G se găseşte în România în toate variantele de culoare şi capacitate a memoriei. Telefonul va fi disponibil în toate magazinele Orange din ţară şi în peste 25 de magazine ale partenerilor Orange.

sursa:www.realitatea.net

2 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Frate avem ceva de dicutat! Cauta-ma pe id-ul badboyguitz