7 august 2008

The Dark Knight incasari record in Box-Office

The Dark Knight face incasari record in Box Office fiind ce-l mai bine vanduta pelicula, incasand 400 de Milioane in doar 18 zile. Acest success se datoreaza mai multor factori, precum moartea faimosului celebru actor Heath Ledger gasit mort in apartamentul lui, dupa ce a avut loc finalizarea ultimului sau film. Succesul acestui record stabilit de The Dark Knight, poate fi datorat si noului Batman "Christian Bale" care este la cea dea doua iesire in costumul de baman pe mariile ecrane, si acest success scoate in evidenta si faptul ca el este un actor bine asezat pe caracter, si ca lumea incepe sa-l placa in rolul pe care acesta il interpreteaza ca si Batman. Filmul The Dark Knight depaseste recordud facut de "Shrek 2" in "2004" cand acesta reusea sa stranga 400 Milioane de dolari in 43 de zile de la lansare. (Ma intreb oare cat va avea Dark Knight in 43 de zile de la lansare ":D").

The Dark Knight incasari record in Box-Office

De la doar 3 saptamani de lansare "Cavalerul Negru" ocupa deja locul 8 in Topul filmelor cu cele mai mari incasari din Box-Office. Ca tot venii vorba de succese, The Dark Knight a mai batut 2 recorduri de la lansare, incasand 158.4 Milioane $ in primele 2 weekenduri de la lansare, si 75.6 Milioane $ in al 3-lea Weekend. Filmul a fost regizat de Christopher Nolan, caruia nu-i vine sa creada cea ce a creeat, si a declarat ca va continua ceea ce a inceput.


The Dark Knight incasari record in Box-Office
Parerea mea
Ce pot spune despre acest film este ca nu ma asteptam sa fie atat de bine asezat si stabil in ordinea in care se produc intamplariile si amploarea acestora. In opinia mea filmul incearca sa ne prezinte dorinta maleficului Joker care se foloseste de orice lucru care-i sta in cale pentru al distruge pe faimosul Betmen, pe care incearca sa-l faca cat mai nedorit de catre populatia din Gotham City.

The Dark Knight incasari record in Box-Office

Inca de cand a inceput filmul m-au cuprins oarecum niste fiori sa-l vad pe Heath Ledger jucand ultimul sau rol si anume rolul maleficului Joker. Impresionant, pot spune ca a jucat acest Heath Ledger in rolul lui Joker, chiar nu ma asteptam la o asemenea interpretare, avand in vedere calitatea sa ca si actor. Filmul merita vizionat si chiar va rog sa mergeti la cinema sa-l vedeti, oricat de buna ar fi versiunea de film pe care o aveti pe computer, nu poate inscena ceea ce traiti in Cinema la aceasta pelicula. V-am atasat si Trailerul High Definition - The Dark Knight. Vizionare Placuta!.
The Dark Knight - High Definition Trailer


Un comentariu:

Utza spunea...

Gothan City aka Chicago City :)