8 august 2008

Corpul uman acum 3D

Asa este, am descuperit un website publicat de o asa numita corporatie "Anark" care au pus la bataie un intreg sistem online a corpului uman, Trei Dimensional (3D). Evident, mecanismul este in flash + un activeX controler un mic plugin pentru Internet Explorer oferit de ei, si momentan merge accesat doar de pe Internet Explorer. Site-ul nu ofera posibilitatea de a viziona intreg corpul omenesc, el ne ofera doar o versiune de demonstratie. Daca doresti sa vizionezi tot systemul, vei avea nevoie de un cont platit. In versiunea de Demonstratie site-ul ne ofera Systemul Nervos si Musculos precum si alte componente ale Capului Omenesc.
Corpul uman acum vizualizare 3D

Cu acest program iti poti da seama cu precizie unde iti sunt anumite parti ale corpului pentru a reduce dureriile sau a depista anumite dureri ale lor. Un pas important pentru viitorul omenirii.
Daca vi se pare interesanta ideea celor de la Anark Studios, puteti incerca demonstratia lor aici "www.visiblebody.com" nu uitati, aveti nevoie de Adobe Flash Player 8.0 si Pluginul pentru Internet Explorer Anark 4.0.

Niciun comentariu: