22 august 2008

Beijing si Nemultumirea mea

(Click Pe poza sa o maresti)

Î: Cine credeti ca va castiga Competitia din poza de mai sus ?
R: China? Dupa parerea mea e si normal :))

P.S. Este vorba de campinatul de Ping Pong (probabil de aia).

Partea 1:
M-am tot uitat pe TVR1 la Olimpicele de la Beijing si ma tot intrebam, cum a reusit China sa adune atatea medalii la acest campinat? Este vorba despre 83 de medalii adunate de-a lungul competitiei de la Beijing a tarii gazda... 15 Argint, 22 Bronz si 46 Aur. Parca nu-mi vine sa cred + ca suntem in 22 august si pana-n 24 probabil ca mai strang vre-o 10 medalii avand in vedere implicarea lor in fiecare competitie, daca se poate cu 10 oameni si sa se joace finala China vs. China... Umpic cam tupeisti, insa isi merita toate medaliile pentru noul sat Olimpic construit, si pentru acel Imens si Nou stadion "Cuibul de pasare".


Partea 2-a:
Ghici cate medalii a castigat Romania la Beijing 2008? Mda, a castigat 8 Medalii, cam putine. Nu inteleg dece nu am participat si noi la toate competitiile cu cate 2-3 echpe sau persoane. NU am gasit raspuns la aceasta intrebare. Infine... in prezent avem urmatoarele Medalii:

- Bronz: 3
- Argint: 1
- Aur: 4

PS. Mai multe detalii privind medaliile noatre si numele castigatoriilor lor, gasiti aici.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Numai americanii sunt mai parsivi, si ei contorizeaza numarul de medalii la general, ca sa iasa ei in fata... Oricum, nici nu se pune la indoiala, China conduce net cu atatea medalii de aur...

Anonim spunea...

k-mil: Criteriile de departajare in clasament sunt, in ordine, numarul de medalii de aur, numarul de medalii de argint, numarul de medalii de bronz. Nu conteaza totalul. Asa ca tot China va iesi pe primul loc.