6 iulie 2008

Ce este un IP ?

Keywords: IP, ce inseamna IP, ce este o adresa de IP, adresa IP inseamna, ce vrea sa fie un ip, ce este ip, ce-i un IP ?, ce vrea sa fie IP, IP-ul este, ce este un IP, la ce se refera adresa IP, ajutor cu ce inseamna un IP, IP=.

-------------------------------------------------------------------------------------------
O Adresa IP inseamna o succesiune de numere care te reprezinta pe tine si calculatorul tau pe internet. Cum tot ceea ce misca trebuie monitorizat pentru a impiedica fraudele si alte minuni ce se pot intampla pe internet, asa au aparut si IP-urile. IP-urile pot fi IP-uri directe sau IP-uri LAN. Fiecare Calculator/Router se conecteaza la un server ISP (Celor carora le platesti abonamentul de internet. Ex: Click-Net, RDS, AtlasTelecom Evolva, ETC), de la care primeste privilegiul de a se bucura de internet, acesta setand viteza si lungimea de banda in functie de optiuniile tale din abonament.
Conform Wikipedia, un IP-ul reprezinta o abreviere pentru "Internet Protocol" care inseamna la randul lui un protocol utilizat pentru transmiterea de date intre gazda si destinatar, utilizând Suita de Internet Protocol (TCP / IP), mai multe puteti citi pe Wikipedia.

2 comentarii:

Unknown spunea...

ms,mi-ai fost de folos

Anonim spunea...

Salut :D , te rog poti sa imi explici o chestie:D daca doresti si daca poti , poti sa imi dai un Id de messenger? :D , am mare nevoie de ajutor:D daca poti :D , Multumesc :)