9 iunie 2008

Romania vs Franta (Euro 2008)

Trebuie sa recunosc ca abea astept meciu de astazi transmis de TVR1 de la ora 19:00... Parca abea astept sa aud imnul romaniei cum va fi cantat, si mai mult astept sa vad cati suporteri vor avea Mutu, Chivu, Marica and Company. NU vrea usa aud de o dezamagire dar daca va fi sa fie, singuri care ne-o pot oferii ar fi francezii de altfel si cei mai bine pregatiti pentru Euro din 2008, desi nu au jucat nici un meci pana acum, abea astept sa-i vad jucand. Parca-l vad pe super-eroul Fiorentinei cum se va lovi de marele zid al Barcelonei Thuram despre care am mai auzit ca va semna cu PSG pt. sezonul viitor. Chivu va incerca sa-l opreasca pe rapidul Ribéry despre care inca nu se stie cu siguranta daca va juca.

http://nasol.ro/nucleus/media/4/20071202-euro2008.jpg

Tot ce ne ramane este arma sperantei ca Romania va reusii sa treaca nu neaparat de Franta ci mai degraba de aceasta grupa/groapa a mortii in care se afla. Tare as vrea sa-i vad mai degraba pe Italieni si pe Olandezi sa ramana acasa decat pe Romania sau Franta. De altfel cand aud Numele "Franta" psihicul imi sare spre un 75% invigorare si atentie decat atunci cand aud "Italia" parca ma gandesc iara la nenorocirile pe care le mai fac prietenii nostrii Rromi prin Italia. Cel putin pentru faptul ca Ne-au facut pe toti tigani ar trebuii sa le-o dam sanatos.

Daca ai si un pronostic pentru meciul de diseara, poti sa-l lasi intr-un comentariu.

...::: Hai România! :::...

Un comentariu:

Unknown spunea...

Am vazut Franta jucand ultimele trei amicale de pregatire in ultimele doua saptamani. Trebuie sa spun ca daca joaca tot asa si cu noi au toate sansele sa ia bataie. Olanda e svaiter in defensiva si Robben s-a accidentat. Doar Italia ma sperie din cum i-am vazut jucand in ultimele amicale. Deci putem spera la ceva totusi.
Orice ar fi, bine ca am ajuns acolo. Si daca pierdem tot, important e sa nu ne facem de ras prin modul in care jucam. Si oricum am tot respectul pentru generatia asta. Hai Romania!