12 iunie 2008

Filmul de pe iPod nu se aude (iPod fara sunet)

Problema: Probabil ca daca detii un ipod, ai observat un lucru ciudat, de multe ori ti se intampla sa convertesti un film (.avi, .mpeg, .flv, etc...) cu iTunes a lui Apple, il urci pe ipod si nu ti se aude sunetul, dai play, filmul merge insa nu se aude nici un sunet... asta se intampla deoarece converterul din iTunes este foarte slab, si nu face fatza. El converteste filmul din formatul lui initial intr-un format ".mp4" cu niste functii putin modificate in asa fel iincat sa se potriveasca la orice ipod ce poate rula video (in general cele de la generatia 5'a in sus).

Imaginea „http://www.videora.com/en-us/Converter/shared/images/screen_ipod.gif” nu poate fi afișată deoarece conține erori.
Solutia: Trebuie sa iti schimbi putin strategia prin care iti convertesti clipurile pentru ipod si anume trebuie sa te reprofilezi pe un alt convertor, altul decat ce-l oferit de apple in itunes, nu de alta dar are o foarte slaba calitate, si + de asta am impresia ca reduce sidincalitatea clipului la greu. Pentru aceasta ai nevoie, cum am mai spus de un nou convertor. De data asta un program care nu mai face nimik altceva pe langa faptul ca iti converteste filmele tale avi mpeg sau flv sau 3gp in formatul folosit de ipodul tau si anume, acel mp4 problematic.

Programul se numeste Videora Ipod Converter si il gasesti la download mai jos !

Imaginea „http://cromelody.googlepages.com/download_button.jpg” nu poate fi afișată deoarece conține erori.
(nu mentionez versiunea programului deoarece ea este in continua schimbare, astazi este 3.07)

P.S. Daca nu va descurcati cu programul, puteti lasa comentarii si poate va fac un tutorial frumos cu imagini colorate :D.

Niciun comentariu: