23 mai 2008

The X-Files: I Want to Believe

Noua continuare pentru marile ecrane a celebrului serial de televiziune "Dosarele X", cu David Duchovny si Gillian Anderson, care va fi lansata pe 25 iulie 2008, se va numi "The X-Files: I Want to Believe". Stirea a fost confirmata de studioul 20th Century Fox, producatorul lungmetrajului.


Scenariul filmului este semnat de creatorul serialului, Chris Carter, care va fi si regizorul peliculei, si de Frank Spotnitz. Potrivit lui Carter, filmul nu se va concentra asupra clasicei mitologii a extraterestrilor, ci mai degraba pe lupta intre stiinta si credinta.


În film, David Duchovny si Gillian Anderson isi vor relua celebrele roluri de agenti ai FBI, Fox Mulder si, respectiv, Dana Scully. Sloganul "I Want to Believe" este un laitmotiv al serialului TV, aparand pe un poster care poate fi vazut in biroul agentului Mulder. Serialul de televiziune "Dosarele X" a fost difuzat in perioada 1993 - 2002 si a beneficiat de o varianta pentru marele ecran lansata in 1998, care a avut incasari la nivel mondial de 189,2 de milioane de dolari.

Sursa: hit.ro

Niciun comentariu: