23 mai 2008

Ghinioane pentru Noul James Bond

Seria ghinioanelor care a lovit filmarile la cea de-a 22-a parte a seriei "James Bond", "Quantum of Solace", a continuat cu un nou accident, unul dintre tehnicienii peliculei fiind descoperit zacand inconstient intr-o balta de sange, in urma unei dispute domestice, informeaza thisislondon.co.uk.


Presa internationala vorbeste deja despre "un blestem" caruia i-a cazut victima cea mai recenta parte a francizei de succes "James Bond". Tehnicianul, in varsta de 58 de ani, a fost gasit intr-o balta de sange, duminica, in locuinta unei femei, situata in Dornbirn, Austria. Politia crede ca acesta a fost atacat de femeie, pe care a cunoscut-o intr-un bar situat in apropiere de platourile de filmare, cu un cutit de bucatarie. În prezent, tehnicianul, a carui stare de sanatate a fost catalogata drept "critica", se recupereaza la spital, potrivit unor surse de pe platourile de filmare. Femeia a fost retinuta de autoritatile austriece.


Acesta este ultimul dintr-o serie de accidente care au afectat filmarile peliculei "Quantum of Solace". În urma cu doua saptamani, masina Aston Martin a celebrului agent 007 a plonjat intr-un lac din nordul Italiei, in timp ce era condusa catre locul de filmare. Masina in valoare de 134.000 de lire sterline a fost distrusa, dar soferul, Fraser Dunn, a scapat teafar. El a fost amendat de politia italiana pentru exces de viteza.



Sase zile mai tarziu, doi cascadori s-au ranit in timpul filmarilor. Accidentul s-a produs in timp ce masina utilizata de cei doi cascadori a lovit camionul de turnare si apoi un zid. Unul dintre cei doi barbati, un cetatean grec, pe nume Aris Comninos, a fost ranit grav la cap, intrand in coma, si a fost transportat in sectia de reanimare a spitalului Borgo Trento din Verona, nordul Italiei. În prezent starea sanatatii sale este stabila. Cel de-al doilea cascador, Bruno Verdirosi, a fost ranit mai usor, dar a avut nevoie de ingrijiri medicale. Filmarile din Italia au fost intrerupte, iar autoritatile italiene au deschis o ancheta in urma accidentelor.

In plus, Craig s-a ranit la coaste in timp ce filma in Panama, in martie, si a avut nevoie de ingrijiri medicale. La inceputul lunii aprilie, primarul unui orasel din Chile, Baquedano, a vrut sa-l calce cu masina pe Daniel Craig in semn de protest fata de faptul ca localitatea a fost aleasa ca platou de filmare pentru lungmetrajul de actiune. Primarul a protestat fata de "excesul de politisti" concentrati la Baquedano si pentru ca producatorii pretind in film ca Chile este Bolivia. Baquedano este situat langa orasul Antofagasta, in nordul tarii. Antofagasta a fost cucerit de Chile in 1879, Bolivia pierzandu-si astfel accesul la mare, iar de atunci cele doua tari sunt inamice.
A 22-a parte a seriei "James Bond", "Quantum of Solace", va fi lansata in premiera pe 31 octombrie, in Marea Britanie, cu o saptamana inainte de a ajunge pe marile ecrane, in Statele Unite.

Sursa: hit.ro

Niciun comentariu: