27 mai 2008

Bebelus de 8 luni, de vanzare pe eBay

Un bebeblus de 8 luni a fost scos la vanzare pe eBay de catre parintii sai pentru ca plangea prea des. Cuplul din orasul bavarez Krumbach, a pus a scris in anuntul despre vanzarea bebelusului: "Bebelus - colectie unica. Ofer spre vanzare copilul meu nou-nascut pentru ca plange prea mult. Mascul, 70 de centrimentri inaltime". Pretul de plecare era de un euro dar nimeni nu a licitat in primele doua ore, inainte ca oferta sa fie inlaturata de pe site, a declarat politia.

bebelus.jpg

Politia germana a demarat o ancheta dupa ce mai multe persoane au sunat autoritatile din intreaga Germanie, dupa ce au vazut oferta pe eBay. Renee Beck, purtator de cuvant al politiei din orasul bavarez Krumbach, a declarat sambata ca femeia in varsta de 23 de ani le-a spus ca totul a fost o gluma. El a precizat insa ca politia va continua oricum ancheta, iar copilul a fost transferat in custodia statului.


Mama bebelusului a fost citata de cotidianul Bild afirmand ca "a fost doar o gluma". "Am vrut sa vad daca cineva face vreo oferta. Mi-au luat copilul si l-au dus la spital, iar eu trebuie sa fac un test psihiatric saptamana viitoare", a precizat ea.

Sursa: Reuters/ Mediafax

Niciun comentariu: