13 mai 2008

21 Review Film (prezentare film)

Filmul 21 21, asa se intituleaza unul dintre filmele noi de la Hollywood. Filmul este o productie "Columbia" si a avut un buget de 20.000.000$ (la sfarsitul articolului, va spun si cat au castigat de pe urma lui, pana in prezent) Am apucat si eu sa vizionez acest film, binenteles era un release marca PUKKA (daca nu stiti despre ce e vorba, acest "pukka" - este ce-l mai vestit tip in ceea ce priveste filmele lansate pe internet inainte de lansarea unui DVD a filmului, si uneori chiar inainte de aparitia filmului la cinema, el offerind o foarte buna calitate a filmelor.) si daca ar fi sa dau o nota calitatii vizuale acestui film, i-asi da nota 10. Daca stiti Rip-urile lui aXXo, acest film are o calitate mult mai superioara celor ripuite de aXXo, care a devenit foarte popular in ultimul timp printre impatimitii Torrentelor.

Filmul are o poveste destul de interesanta, fiind inspirat dintr-o poveste adevarata a unor tineri studenti ai facultatii M.I.T. din America, care se apuca de spargerea marelui joc de carti "Blackjack" - jucat in mai toate casinourile din las Vegas, si este un simplu joc de noroc, cel putin a fost pana la aparitia tinerilor in cazinouri.

21 este genul de film care reuseste sa transforme in mintea spectatorilor un joc de noroc, cum este Blackjack-ul intr-un fel de stiinta exacta, pentru care apoi sa nu dea o reteta clara.Evident, acest lucru nu deranjeaza prea mult intrucat vorbim aici de un film si nu de o potentiala posibilitate de a deveni bogati. Iar pentru o pelicula cinematografica 21 este chiar reusit.

Filmul il are in centru pe Ben Campbell( Jim Sturgess), un tanar care se pricepe foarte bine la “numere” si tot ce se leaga de ele, cum ar fi matematica, teoria probabilitatilor si statistica. Pentru aceste merite, el este cooptat de catre profesorul sau intr-o echipa de tineri ce se ocupa decastigat la Blackjack in Las Vegas. Cum el are nevoie de bani si nu exista alta cale, isi accepta rolul si incepe incet, incet sa se lase consumat de mirajul castigului. Nu vreau sa intru in mai multe detalii intrucat povestea merita urmarita pe marele ecran.

http://www.nerdalerts.net/movie/wp-content/uploads/2007/11/sam_golzari2.jpg

Pe langa povestea decenta, filmul se mai bucura si de prezenta a doi actori renumiti: Kevin Spacey si Laurence Fishburne, care la fel ca in majoritatea filmelor in care apar, tind sa nu dezamageasca. Din suita actoriceasca, poate ar mai trebui mentionati si Kate Bosworth sau Jacob Pitts.

Vreau sa-ti clarfici urmatorul aspect: acest film nu va fi o experienta iesita din comun, probabil ca nu te va lasa cu gura cascata si probabil nu te va marca insa este in continuare un film antrenant, un film bun si reusit. Daca esti la cinematograf si vrei sa investesti doua ore intr-un film, s-ar putea ca 21 sa fie o alegere buna.

In continuare iti urez vizionare placuta, pentru trailer:

Totalul $ strans de acest film este de 80.000.000$, pana in prezent, fiind prezentat in 2,434 de cinematografe.

Niciun comentariu: