20 martie 2008

Rapid - Steaua 0 - 3 Masa Verde

Rapid - SteauaMulta valva la ultimul fluier, toata lumea sare pe arbitru insa nimeni nu-l intreaba de snatate :) ceva normal intr-o tara morala si una care are standarde europene, meciurile se fura pe fatza inamicii se infilreaza printre invingatori, si uite asha se ajunge la o seara de haos, care va schimba zic eu mersul lucruriilor in fotbalul Romanesc, Dece ?. Daca primarul Aradului fiind invitat intr-o seara la "Naşu" pe B1 TV zicea asa "Pentru ca eu sa pot schimba semafoarele vechi din centru, am nevoie de aprobare de la Bucuresti". Ei bine, cum ne-am obijnuit deja, Bucuresti-ul da din nou tonul. De la Prostie 99% (asta implicand si clasa politica evident) pana la 1% (ca se dau si ei mari cu 2 autostrazi - Germania are undeva peste 1000 :D dacanu ma-nshel). Da Fratilor... Bucurestiu' da Tonu din nou.
Voi ce parere aveti de meciu Rapid - Steaua ?
Merita Steaua calificarea in clasament mai departe ? Da, Nu ?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Eu zic ca in prima repriza Rapidul a fost mai bun, dar in partea a doua Steaua a echilibrat jocul. Oricum, nu intr-atat incat sa merite o victorie cu 3-0.
Problema e cu oamenii aia din tribune care nu isi stiu vedea de treaba si care au aruncat dupa arbitru cu obiecte. S-a mai vazut sa se arunce cu obiecte in teren, dar sa se arunce dupa arbitru, nu prea. Poate ca pierderea meciului la masa verde in situatia de astazi va descuraja asemenea manifestari pe viitor.

PAPICHULLOOO spunea...

Excelent. Ai dreptate. Nu conteaza cum se sintea omul ala dupa ce a primit ceva in cap. Steaua trebuie sa castige cu 3-0 altfel putem omora arbitrul pe teren ca oricum mai est eunul de rezerva.

lorena spunea...

eu nu cred ca a fost corect ce s-a intampla!adica nu trebuie sanctionata pentru ca incultii din tribune arunca cu obiecte dupa arbitru!da as fi vrut sa fiu in locul arbitrului!!eu nu stiu mult fotbal da nu cred ca asta a fost sanctiunea cea mai corecta!