15 ianuarie 2008

Ceas de mana si telefon mobil - M800 in Romania

M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online MarketOnline.ro. Desi are mai putin de 40 de grame, dispozitivul este un multifunctional veritabil, oferind mai multe functii decat multe alte telefoane mobile de pe piata romaneasca. Ceasul de mana cu telefon mobil M800 este compatibil cu orice retea GSM din Romania.

M800 este un telefon Tri Band - 900/1800/1900 Mhz. Ecranul este de 1.3" (3,3cm), 128 x 160 pixeli, 260000 de culori, TFT. Mai mult, ecranul ofera functii Touchscreen de inalta senzitivitate. Telefonul prezinta sunet polifonic, 64biti, dar si functie de vibratie. Functiile sale sunt extrem de complexe - de la aplicatii MP3 si MP4, la jocuri, alarma complexa (inclusiv inchidere si deschidere a telefonului la anumite ore), calculator, calendar si alte programe extrem de utile, ce fac din M800 un telefon cu functii de divertisment, dar si unul extrem de practic pentru cei cu un program alert.

Dincolo de un simplu telefon mobil, M800 surprinde prin forma sa inedita - ceas de mana, fiind usor de purtat si aproape imposibil de pierdut, uitat ori furat.Memoria interna este de 128MB, telefonul venind si cu 10 tipuri de fotografii pentru ecranul de Standby. M800 suporta inregistrare, inclusiv a apelurilor telefonice. Conform producatorului, bateria telefonului rezista pana la 150 de ore in standby sau 6 ore de convorbiri. Meniul prietenos este in limba engleza, telefonul oferind ca functii suplimentare si WAP, SMS, MMS, conectivitate prin Bluetooth.

Telefonul poate fi utilizat fie vorbind la ... ceas, fie utilizand casca Bluetooth inclusa in pachet. Astfel, fara fire, ceasul cu telefon mobil poate fi extrem de usor de folosit. Alaturi de gadget este inclus in pret si un cablu USB cu ajutorul caruia incarcarea poate fi facuta si direct de la laptop sau desktop sau se pot transfera informatii din si catre computer. Cu dimensiuni de 61.1x44.5x17.8mm, M800 se remarca drept un gadget ultra-modern."M800 este propus clientilor MarketOnline in serie limitata, insa asigurand toate conditiile pentru o utilizare fara griji – de la instructiuni de utilizare in limba romana si pana la garantie", a declarat Mugur Frunzetti, managing partner al Grifon Group, compania care detine magazinul online MarketOnline.ro. „Am testat personal gadgetul M800 inainte de a decide ca el corespunde exigentelor clientilor nostri si l-am introdus in oferta MarketOnline.ro numai dupa ce el a trecut testului practic”, a mai spus Mugur Frunzetti, declarandu-se extrem de incantat in primul rand de utilitatea ceasului de mana cu telefon mobil.

MarketOnline.ro ofera acest produs pe piata romaneasca, in serie limitata, la pretul de 985 lei (TVA inclus).

Sursa: Hit.ro

Un comentariu:

florin spunea...

Marketonline.ro / Grifon Group srl reprezentata prin Mugur Frunzetti este rugata si pe aceasta cale sa-si achite restantele la plata fata de ARoBS Transilvania Software srl.